Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mario Been hoopt op versterkingen


6 januari 2008 - NEC-trainer Mario Been verwacht op het trainingskamp in Doorwerth op korte termijn enkele versterkingen te verwelkomen waarmee NEC de tweede seizoenshelft mee kan ingaan.

Mario Been tegenover Omroep Gelderland: "Dat zou prettig zijn. Ik wat namen geopperd. Mede door de schorsingen van Jonas Olsson en Lorenzo Davids hebben we vooral wat nodig aan de linkerkant en in het centrum van de verdediging."

Been tegenover Omroep Gelderland: "Om even lekker met elkaar ons voor te bereiden op Twente. Mark Otten is er dan ook weer bij, die gaat met de groep meetrainen. We hebben nog zestien finales te gaan en hopelijk ook vier bekerwedstrijden."

Een van de namen die op de lijst van NEC zou staan is Youssouf Hersi. De middenvelder verruilde afgelopen zomer Vitesse voor FC Twente maar komt in Enschede niet aan spelen toe. Hersi speelde in het verleden ook al voor NEC.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!