Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Saidi mogelijk naar Turkse koploper


6 januari 2008 - Feyenoord hoopt op korte termijn Karim Saidi te kunnen slijten aan het Turkse Sivasspor, momenteel de koploper in eigen land. De 24-jarige Saidi past niet meer in de plannen van de Rotterdammers.

Saidi kwam in de zomer van 2004 naar Feyenoord. In zijn eerste seizoen baarde Saidi als nieuwkomer opzien en verdiende al snel een verbeterd en verlengd contract. Met de komst van Erwin Koeman in de zomer van 2005 als trainer van Feyenoord verloor Saidi zijn basisplaats.

In de winterstop van het seizoen 2005/2006 werd de speler dan ook verhuurd aan het Italiaanse Lecce. Vorig seizoen speelde Saidi twaalf competitieduels. Dit seizoen kwam Saidi onder trainer Bert van Marwijk nog niet in actie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!