Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RTV Oost wil amateurduels live uitzenden


7 januari 2008 - De regionale omroep RTV Oost heeft laten weten graag live wedstrijden te wilen uitzetten van duels uit de top van de Hoofdklasse. Graag zou de omroep daarvoor samenwerken met andere regionale omroepen. RTV Oost denkt aan een duel per week.

,,We gaan polsen of de andere regionale zenders hier ook belangstelling voor hebben. Het zou mooi zijn als we kunnen samenwerken bij het registreren en uitzenden van de wedstrijden'', aldus Everts. RTV Oost is dit seizoen al van plan twee proefuitzendingen te maken.

Everts denkt bijvoorbeeld aan een samenwerking met Omroep Drenthe indien een club uit Overijssel speelt tegen een club uit het gebied van RTV Oost. Mogelijk dat andere omroepen vervolg gaan geven aan deze stap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!