Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw verlies voor Ajax in Dubai


7 januari 2008 - Ajax heeft ook de tweede wedstrijd op het Mohammed bin Rashid-toernooi niet weten te winnen. In de strijd om de derde plaats werd met 1-0 verloren van het Duitse VFB Stuttgart.

Hedwiges Maduro werd al na zes minuten van het veld gestuurd nadat hij een doorgebroken tegenstander had neergehaald. Een afstandsschot van Alexander Farnerud betekende het enige doepunt.

Bij Ajax speelde Edgar David alleen de eerste helft. Zowel Kenneth Perez als Klaas Jan Huntelaar werd na 58 minuten spelen pas in de ploeg gebracht voor respectievelijk Leonardo en Urzaiz.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 8 januari 2008 om 22:43
als je al niet van die duitsers kan winnen...eerder al verlies tegen 2e elftal Inter. die verloren vandaag zelfs van een braziliaans team.....

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!