Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen rondt transfer Grindheim af


7 januari 2008 - SC Heerenveen heeft de transfer van de Noorse international Christian Grindheim afgerond. De middenvelder van het Noorse Valerengen tekende bij de Friezen een contract voor 4,5 jaar.

Donderdag zal Grindheim al voor de eerste maal meetrainen bij de Friezen. Grindheim speelde voor het laatste eind november in een interland tussen Noorwegen en Malta. Door de lange Scandinavische winterstop kwam Grindheim niet meer in actie.

Grindheim werd vandaag door de medische staf van Heerenveen goedgekeurd. De aanvoerder van Valerengen had nog een contact tot en met de zomer van 2009. SC Heerenveen zou volgens de laatste berichten een transfersom van 2,5 miljoen euro moeten betalen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!