Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen weigert bod Ajax op Silva


8 januari 2008 - Ajax heeft bij FC Groningen een bod neergelegd van bijna 2,5 miljoen euro voor de Uruguyaan Bruno Silva, zo schrijft De Telegraaf. Groningen heeft aangegeven niet bereid te zijn te onderhandelen over een eventuele transfer.

De Uruguyaanse rechtsback zou volgens De Telegraaf ook zelf zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar Ajax. Eenzelfde verhaal ging eerder op bij Luis Suarez, toen Ajax en Groningen na een lang gevecht uiteindelijk tot een akkoord kwamen.

Opvallend is daarom ook dat technisch manager Nijland de zaakwaarnemers van Silva een richtbedrag van 2,5 miljoen euro had meegegeven voor een eventuele transfer. Toen bleek dat het om Ajax ging was die prijs niet voldoende, waarschijnlijk vanwege de geschiedenis tussen Ajax en Groningen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Annemarieke45 op 9 januari 2008 om 21:27
Wanneer gaat Ajax zelf eens leren scouten? Hoezo geweldige jeugdopleiding... Lekker makkelijk zo, je directe concurrenten gewoon leegkopen. Weg met de winterstop-transfers! Competitievervalsing is het. FC, houdt voet bij stuk!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!