Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bolton aast op Gretar Steinsson


9 januari 2008 - Bolton Wanderers heeft zich bij AZ gemeld voor de diensten van Gretar Steinsson. De cub uit de Premiership deed bij AZ navraag over de vraagprijs en zou volgens De Telegraaf een bod voorbereiden.

Steinsson is in Alkmaar bezig aan zijn derde seizoen en staat nog tot en met de zomer van 2012 onder contract. AZ zal dus minimaal enkele miljoenen willen ontvangen van clubs die de international uit IJsland willen overnemen.

Eerder klopten Newcastle United en Middlesbrough al aan bij AZ, maar deze clubs schrokken van de vraagprijs. „Hopelijk is Bolton bereid om verder te gaan”, aldus de zaakwaarnemer van Steinsson, Jerry de Koning, in De Telegraaf. „Grétar heeft er namelijk nooit een geheim van gemaakt graag eens in Engeland te spelen.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!