Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Megaboete voor Co Adriaanse


9 januari 2008 - Wereldvoetbalbond FIFA heeft geoordeeld dat Co Adriaanse ten onrechte vertrok als trainer van FC Porto en derhalve contractbreuk pleegde. Adriaanse zal nu een boete van ruim 1 miljoen euro aan de Portugese topclub moeten betalen.

In augustus 2006 stapte Adriaanse zeer verrassend op als trainer van FC Porto na een conflict met de technische leiding over een aantal contractspelers. Porto stelt nu op de eigen website dat Adriaanse hen 1 miljoen euro moet betalen, de FIFA is overigens officieel nog niet met een reactie gekomen.

Ook de assistent van Adriaanse, Jan Olde Riekerink, kreeg een flinke boete. Olde Riekerink zou namelijk 150.000 euro moeten betalen omdat hij eveneens voortijdig vertrok.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!