Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen gaat uit van transfer Alves


9 januari 2008 - SC Heerenveen verwacht op korte termijn Afonso Alves te kunnen verkopen. De kans dat de Braziliaanse aanvaller uit Friesland vertrekt wordt met de dag groter, zo stelde directeur Yme Kuiper op de nieuwjaarsreceptie van de businessclub van Heerenveen. ,,Een vertrek van Afonso is aanstaande,’’

Een vertrek van Alves is nog niet definitief maar Heerenveen heeft zich al wel verzoend met een naderend afscheid. Clubs uit binnen- en buitenland azen op Alves. ,,De zaakwaarnemers zijn bezig met een soort van ‘Alves-elfstedentocht’. Momenteel wordt bekeken welke club de beste optie is,’’ aldus Yme Kuiper.

Wie uiteindelijk de handtekening krijgt van Alvesi s nog niet duidelijk. ,,Dat is voor ons niet helder,’’ aldus Kuiper. Alves verblijft momenteel met toestemming van de clubleiding van Heerenveen in zijn vaderland om de onderhandelingen af te wachten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!