Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Alves voor 20 miljoen naar Middlesbrough'


13 januari 2008 - Een nieuwe aflevering in de soap van Afonso Alves. De Braziliaanse aanvaller lijkt hard op weg om naar het Engelse Middlesbrough te gaan welke bereid is maar liefst twintig miljoen euro voor de spits neer te tellen.

Zowel de Engelse krant The Indepedent als ook De Telegraaf claimen dat Alves op weg is naar Middlesbrough. In een vliegtuig van Amsterdam naar Engeland zou Alves verklaard hebben aan medepassagiers dat hij op weg was naar een medische keuring bij Middlesbrough en een 4,5 jarig contract ging tekenen.

Onduidelijk is nog hoe Middlesbrough denkt Alves speelgerechtigd te krijgen. Alves komt niet aan het gewenste aantal interlands voor het Braziliaanse nationale team en zou op basis daarvan niet in Engeland mogen spelen. Een mogelijkheid is er om via een speciale commissie toestemming te krijgen voor een werkvergunning. Daarbij moet wel worden aangetekend dat deze commissie tot dusver alleen maar grote talenten, zoals Salomon Kalou, toestemming verleende.

Voor AZ is het extra zuur dat Afonso Alves dan toch niet naar Alkmaar komt. Aan het einde van het vorige jaar leek een transfer dichterbij dan ooit. Heerenveen en AZ waren het eens, terwijl Alves een contract voor 4,5 seizoen accepteerde. Het was dan ook logisch dat er een spoedarbitragezaak door AZ is gestart. Mogelijk dat AZ nu met Middlesbrough om de tafel moet om het een en ander af te handelen. AZ heeft immers de eerste overeenkomst en zal door bijvoorbeeld de UEFA gezien worden als de nieuwe club. Alves wil blijkbaar niet komen en zal anders bij een doorgedrukte transfer ongemotiveerd zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!