Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eenvoudige zege Vitesse in Doetinchem


13 januari 2008 - Vitesse heeft vanmiddag vrij eenvoudig de Gelderse derby tegen De Graafschap weten te winnen. In Doetinchem won de ploeg van Aad de Mos met 3-0. Santi Kolk zou vanmiddag tweemaal tot scoren komen.

De openingsfase was zeer boeiend te noemen. Beide clubs kregen kansen, maar De Graafschap was het meest gevaarlijk. Vitesse-doelman Piet Velthuizen wist zich te onderscheiden met een aantal puike reddingen. Langzaam nam Vitesse het initiatief over. Vlak voor rust kwam Vitesse op voorsprong, het was Santi Kolk die de score opende.

Vlak na rust was het Jasar Takak die de voorsprong van Vitesse verdubbelde. Hiermee leek het duel min of meer gespeeld. Vitesse leunde naar achter, De Graafschap moest aanvallen en de Arnhemmers probeerden op hun beurt in de counter de 3-0 te scoren en daarmee het duel definitief op slot te gooien. Elf minuten voor tijd was het uiteindelijk Santi Kolk die met zijn tweede treffer van de middag de 3-0 scoorde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!