Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Versterking voor FC Twente


15 januari 2008 - FC Twente heeft zich voor de rest van het seizoen verzekerd van de diensten van Ibrahim Maaroufi, zo meldt TC Tubantia op haar website. De Belgische middenvelder met Marokkaanse roots wordt voor anderhalf jaar met een optie tot koop gehuurd van Inter Milan.

Maaroufi werd vandaag al medisch gekeurd en zal morgen voor het eerst zijn opwachting maken op de training van FC Twente. Maaroufi speelt sinds 2006 voor Inter dat hem wegplukte uit de jeugd van PSV. De Eindhovense club deed dat eerder al met de middenvelder door hem bij Anderlecht los te weken.

“Ik kwam in contact met FC Twente en wilde heel graag terug naar Nederland”, aldus Maaroufi op de website van FC Twente. “In het Olympisch elftal van Marokko speel ik al samen met Karim El Ahmadi en met hem sprak ik vaak over deze club.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!