Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw speler op proef bij Willem II


15 januari 2008 - Willem II zit niet stil op de transfermarkt. Tot het einde van deze week zal namelijk Boban Maksomovitsj in Tilburg op proef komen. De middenvelder staat onder contract bij FC Winterthur, wat uitkomt in de Zwitserse eerste divisie.

De speler beschikt zowel over een Servisch als Zwitsers paspoort. Maksomovitsj is zowel inzetbaar op het middenveld als in de aanval. De 21-jarige voetballer kwam eerder uit voor Young Boys en Baden. Willem II legde deze maand al eerder Leonard Veloso, George Mourad, Christophe Grégoire en Sergio Zijler vast.

Ondertussen gaf Willem II Nuelson Wau toestemming om op proef te gaan bij het Duise Eintracht Braunschweig, zo kan VoetbalPlus.nl onthullen. Naast Wau worden door de club nog twee andere verdedigers getest. Eintracht Braunschweig, acterend op het derde niveau in Duitsland, is bezig aan een teleurstellend seizoen maar wil bij de eerste tien eindigen om zo terecht te komen in de nieuw te vormen Derde Bundesliga. Wau kreeg eerder te horen de club te kunnen verlaten, zijn verbintenis zal niet worden verlengd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!