Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bruno Silva mag van Jans vertrekken


20 januari 2008 - Ron Jans hoeft niet meer zo nodig gebruik te maken van Bruno Silva. De rechtsback uit Uruguay ontbrak opnieuw in de wedstrijdselectie van de Groningers en dat mag wat betreft de trainer ook wel zo blijven. Silva zou naar eigen zeggen niet langer de motivatie kunnen vinden om voor Groningen te spelen, nu er een aantal clubs interesse hebben en de club hem niet wil laten gaan.

"Op zo'n manier ga je niet met een club om die je altijd netjes behandeld heeft”, aldus Jans na afloop van het verloren competitieduel tegen FC Twente. "Ik had een goede relatie met Silva, maar die is nu tot een nulpunt gedaald. En dat vind ik nog wel het ergste aan de hele situatie.”

Algemeen directeur Hans Nijland noemt de houding die Silva aanneemt "riekt naar chantage”. Volgens Nijland probeert de club Groningen "een transfer door de strot te duwen”. Ajax, Feyenoord en het Italiaanse Fiorentina zouden interesse hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!