Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ongeloof in Alkmaar


22 januari 2008 - Wat is er toch met AZ aan de hand? Vandaag verspeelde de ploeg uit Alkmaar in een tijdsbestek van vijf minuten een zekere overwinning. NAC Breda ging zodoende in het DSB Stadion aan de haal met de drie punten door een 2-1 zege.

In de eerste helft was AZ heer en meester. De ploeg van Louis van Gaal speelde bij vlagen zeer goed. Het was dan ook niet verwonderlijk dat AZ na 24 minuten spelen op voorsprong kwam. Na een slim overstapje van Dembele kon Sebastien Pocognoli alleen voor NAC-doelman Ten Rouwelaar verschijnen en de bal in het doel schuiven.

Toch waren er ook vanavond weer slordigheidjes aan de kant van AZ. In de slotfase verspeelde Kew Jaliens wel heel knullig de bal, hierdoor dook Csaba Feher direct alleen voor Waterman op. De Hongaarse middenvelder faalde de trekker over te halen bij deze honderd procent kans. AZ zou gaan rusten met een 1-0 voorsprong.

Ook in de tweede helft was AZ de bovenliggende partij, een tweede goal bleef echter uit. NAC Breda kwam er aanvaller eigenlijk niet aan te pas. Totdat de ploeg van Ernie Brandts blijkaar het licht had gezien. Anthony Lurling profiteerde van slecht verdedigingswerk van Mendes da Silva en kon voorgeven. In eerste instantie kon Waterman de bal nog naar buiten stompen maar daar stond ook nog Fouad Idabdelhay die de gelijkmaker voor zijn rekening nam. Twee minuten later was het diezelfde Ibabdelhay die NAC Breda zelfs de drie punten schonk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!