Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Juventus meldt zich bij HSV voor Van der Vaart


23 januari 2008 - Hamburger SV is momenteel met de Italiaanse topclub Juventus in gesprek over een mogelijke transfer van Rafael van der Vaart, zo verklaarde de Duitse club.

,,We zijn in gesprek met Juventus, maar kunnen er op dit moment niet meer over zeggen'', bevestigde HSV-woordvoerder Jörn Wolf woensdag. De Oude Dame zou de clubleiding van Hamburg hebben gevraagd een vraagprijs voor Van der Vaart te noemen.

Rafael van der Vaart heeft in Hamburg nog een contract tot en met de zomer van 2010. In de zomer van 2009 kan de middenvelder echter voor een gelimiteerde transfersom van 1,5 miljoen euro vertrekken. Volgens Duitse media zou Hamburg denken aan een vraagprijs van tussen de 20 en 25 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!