Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wint met 2-0 van Utrecht


23 januari 2008 - Ajax was vandaag in de eigen Amsterdam ArenA de bovenliggende partij in het treffen met FC Utrecht. Een doelpunt liet echter lang op zich wachten totdat Huntelaar ruimte kreeg van zijn direct bewakers en de score twintig minuten voor tijd wist te openen. Uiteindelijk won Ajax het duel met 2-0.

FC Utrecht had het bijzonder lastig met Ajax. De Amsterdammers hadden meer balbezit en gaven nauwelijks kansen weg, ze verkregen echter ook weinig grote mogelijkheden. Enkel Huntelaar zag een kopbal op fraaie wijze worden gekeerd door Utrecht-doelman Vorm. Aan de andere kant was een kaats van Suarez op Heitinga bijna een fatale, Robin Nelisse vergat het foutje af te straffen.

Na 68 minuten spelen kwam Ajax dan wel op voorsprong. Een bal van Edgar Davids door de lucht kwam precies aan bij de vrijgelaten Huntelaar welke met een fraaie volley de score opende. Niet veel later moest Utrecht met een man minder veder. Sander Keller kreeg na een zware overtreding op Emanuelsson de rode kaart, Emanuelsson moest per brancard naar de catacomben.

Ajax zou de wedstrijd uiteindelijk met 2-0 winnen. Een vrije trap werd diep gespeeld naar de tweede paal, Huntelaar kopte de bal terug op de vijfmeter en de inkomende Heitinga schoot met een volley raak. In de slotfase van het duel was Rick Kruys met een fraaie trap nog dichtbij een doelpunt maar dat ging helaas niet door. Ajax wint met 2-0 van Utrecht en zag Vermaelen als invaller in het veld komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!