Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen haalt uit tegen NEC


23 januari 2008 - FC Groningen trakteerde vanavond de toeschouwers in de Euroborg op een mooie avond. De ploeg van Ron Jans won in een boeiend voetbalgevecht met 5-1 van NEC. Mark-Jan Fledderus scoorde vanavond tweemaal.

Na 33 minuten spelen kwam FC Groningen op voorsprong. Het was Fledderus die de score opende middels het benutten van een strafschop, welke Groningen verkreeg na een overtreding op Erik Nevland. Mark-Jan Fledderus zou enkele minuten later ook voor de 2-0 tekenen met een afstandsschot.

Mario Been greep in de rust in door Jhon van Beukering in de ploeg te brengen voor verdediger Patrick Pothuizen. De aanvaller zou na 56 minuten spelen de aansluitingstreffer scoren en daarmee de Nijmeegse hoop levend houden. Het verzet werd uiteindelijk gebroken na een tweede gele kaart van Wisgerhof die daarmee kon inrukken.

FC Groningen zou uiteindelijk uitlopen naar een 5-1 overwinning. Marcus Berg, Goran Lovre en Tom Hiariej waren de doelpuntenmakers. FC Groningen klom daarmee naar de derde plaats op de ranglijst. Nummer vijf Feyenoord heeft een achterstand van drie punten maar speelde wel twee duels minder. Aanstaande zondag staat Feyenoord - FC Groningen op het programma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!