Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sulejmani neemt Heerenveen bij de hand


23 januari 2008 - Miralem Sulejmani is bezig aan een uitstekende periode. De jonge middenvelder was al de smaakmaker bij Heerenveen-AZ (4-0) en dat was ook vandaag weer het geval. Sulejmani nam Heerenveen bij de hand en mede hierdoor wonnen de Friezen met 5-1 van VVV Venlo.

Na 23 minuten spelen opende Michael Bradley de score in het Abe Lenstra Stadion na een uitstekende assist van Miralem Sulejmani, de spelers van VVV Venlo wisten maar geen raad met deze opkomende speler. Enkele minuten later was het al 2-0, ditmaal mocht Sulejmani op het wedstrijdformulier als doelpuntenmaker. Op aangeven van Pranjic zou Jakob Poulsen de 3-0 ruststand op het bord zetten.

In de tweede helft ging SC Heerenveen vrolijk verder. Gerald Sibon (op aangeven van Sulejmani) en Danijel Pranjic zouden voor de Friezen nog tot scoren komen. Tussendoor tekende Sandro Calabro voor de eretreffer. Door de zege klimt Heerenveen op naar de vierde plaats op de ranglijst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!