Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV verslaat ook Sparta


24 januari 2008 - PSV heeft vanavond vrij eenvoudig de drie punten kunnen pakken. De ploeg van interim-trainer Sef Vergoossen won in het eigen Philips Stadion met 3-1 van laagvlieger Sparta Rotterdam.

Alcides had de score in Eindhoven moeten openen. De Braziliaanse verdediger was aan de kant van PSV de gevaarlijkste kant maar wist de verkregen kansen niet te benutten. Danko Lazovic deed dat beter, op aangeven van Balász Dzsudzsák opende de Servische aanvaller de score.

Vlak na rust zou Jan Kromkamp de 2-0 scoren. Dzsudzsák mocht een vrije trap nemen, hij vond Alcides die de bal wist af te leggen op Kromkamp die de tweede Eindhovense goal voor zijn rekening nam. In de slotfase scoorde Daryll Roberts de aansluitingstreffer, invaller Jason Culina maakte er al weer snel 3-1 van en daarmee was de wedstrijd ook bijna direct afgelopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!