Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Ajax spelen gelijk


27 januari 2008 - Vitesse pakte vandaag een punt in het Gelredome tegen Ajax. De ploeg van Aad de Mos leek vlak na rust in te storten maar wiste zich te herpakken en via een doelpunt van Harrie Gommans speelde men met 2-2 gelijk.

Al na zeven minuten spelen opende Mads Junker de score. Lang bleef deze stand op het bord staan ondansk dat Ajax een groot aantal kansen kreeg om terug te komen. Zo waren Klaas Jan Huntelaar en John Heitinga dichtbij de gelijkmaker. Er zou echter gerust worden met een 1-1 stand.

In de eerste vijf minuten na de rust zou Ajax wel tot scoren komen. Eerst was het de opgekomen Urby Emanuelsson die de gelijkmaker scoorde, niet veel later ontsnapte Huntelaar en Suarez aan de buitenspelval en tekende Suarez de 2-1 aan. Na 55 minuten spelen was het in Arnhem al weer gelijk door een treffer van Harrie Gommans. Het bleef een spannende wedstrijd, gescoord werd er echter niet meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!