Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drukke transferperiode voor Groningen


27 januari 2008 - FC Groningen gaat nog een aantal belangrijke transferszaken ondernemen in de laatste dagen van de transferperiode van januari die aanstaande donderdag om middernacht zal sluiten. Rasmus Lindgren (Ajax) en Erik Nevland (Fulham) lijken te vertrekken en hier zullen weer vervangers voor worden gehaald.

Ajax ziet in Lindgren de perfecte opvolger van de naar Valencia vertrokken Hedwiges Maduro. De 23-jarige Lindgren speelde enkele jaren voor Ajax voordat hij in de zomer van 2005 door Groningen werd gehuurd. Een jaar later volgde de definitieve overstap. Met zijn spel lijkt de Zweedse middenvelder nu te staan voor een verrassende terugkeer naar Amsterdam. Ajax zal opnieuw miljoenen moeten betalen nadat het eerder dit seizoen al met veel pijn en moeite Luis Suarez en Bruno Silva bij Groningen wist los te weken.

Ondertussen heeft FC Groningen haar interesse kenbaar gemaakt in Theo Janssen. De 26-jarige middenvelder zou niet onwelwillend tegenover een mogelijke transfer naar het Noorden van het land staan. Janssen speelt sinds het seizoen 1998/1999 al in de hoofdmacht van Vitesse, met een tussenstapje van een seizoen bij het Belgische Genk.

Fulham blijft het bod op Nevland verhogen. Het lijkt uiteindelijk ook wel tot een akkoord te komen. De nummer negentien van de Engelse Premiership bood tot dusver 1,5 miljoen euro maar is bereid dit substantieel te verhogen. Als vervanger heeft Groningen inmiddels de Argentijnse aanvaller Pablo Mouche van Boca Juniors op het oog.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!