Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen wil Wetzel en Amrabat


27 januari 2008 - SC Heerenveen bereid een miljoenenbod voor om aan het einde van het seizoen zowel trainer Andre Wetzel en sterspeler Nordin Amrabat los te weken bij VVV Venlo. Gertjan Verbeek zal uit Friesland vertrekken, Heerenveen besloot zijn aflopende contract niet te verlengen.

Het nieuws werd vanavond tijdens het RTL-programma Voetbal Insite gebracht door Johan Derksen. Wetzel baart nu al enige tijd opzien met VVV Venlo. Vorig seizoen wist hij met de Limburgers te promoveren naar de Eredivisie en ook dit seizoen pakt hij met verzorgd voetbal de nodige punten.

Nordin Amrabat is dit seizoen een van de verrassingen in de Eredivisie. Amrabat speelde enkele jaren geleden nog voor de amateurs van Huizen en maakt een stormachtige ontwikkeling door. Heerenveen heeft in financieel opzicht de middelen om miljoenen te kunnen bieden voor Amrabat en Wetzel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!