Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Van Basten in gesprek


30 januari 2008 - Ajax is volgens De Telegraaf nu toch echt in gesprek met Marco van Basten om na dit seizoen als coach in Amsterdam aan de slag te gaan. Het was een publiek geheim dat beide partijen graag met elkaar wilden samenwerken.

De 43-jarige Van Basten zal in Amsterdam interim-trainer Adri Koster moeten gaan vervangen. Van Basten gaf eerder al te kennen na het Europees Kampioenschap in Zwitserland en Oostenrijk te vertrekken als bondscoach. Al voor Euro 2008 wil Van Basten hebben beslist waar hij komend seizoen coach zal zijn.

Van Basten zou als assistenten graag John van 't Schip en Rob Witschge willen meenemen, beide zijn nu ook al assistent bij het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!