Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord weet opnieuw niet te winnen


30 januari 2008 - Feyenoord heeft vandaag de vele kansen die men verkreeg niet weten om te zetten in een klinkende overwinning. De Rotterdammers hadden een blunder van AZ-doelman Boy Waterman nodig om toch nog met 2-2 gelijk te spelen.

Feyenoord begon zeer afwachten aan het duel. AZ was daarnaast ook voetballend beter, met fraai combinatiespel. Een doelpunt bleef echter lange tijd uit. Vlak voor rust was het uiteindelijk toch raak, Graziano Pelle was de doelpuntenmaker. Het bleek ook de ruststand.

In de tweede helft kwam Feyenoord al snel op voorsprong. Giovanni van Bronckhorst was de doelpuntenmaker nadat Makaay een uittrap van Waterman wist te onderscheppen. Niet veel later had Feyenoord een strafschop moeten krijgen na een handsbal van AZ, scheidsrechter Blom liet dit na. Het spel golfde steeds meer op en neer, dat gold ook voor de kansen.

Opnieuw pakte AZ de voorsprong, ditmaal was het Mounir El Hamdaoui die scoorde. Enkele minuten later was het opnieuw gelijk. Waterman zag er opnieuw niet goed uit en Bahia kon van dichtbij met een diagonaal schot tot scoren komen. In het restant van het duel was Feyenoord nog een aantal malen dichtbij de winnende treffer maar een goal bleef uit. Feyenoord lijkt daarmee voorlopig de titel uit het hoofd te kunnen zetten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!