Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Amstellovich woont in Breda


31 januari 2008 - Frank Witte uit Breda kruipt in de huid van Igor Amstellovitch: de verpersoonlijking van alles waarvan elke man droomt: de beste plaatsen bij internationale voetbalklassiekers, de mooiste vrouwen, de meest luxueuze auto's, privejets en hotels. De nietsvermoedende Witte werd vanmiddag compleet overvallen door twee verleidelijke babes in stewardessenpakjes, die hem in bijpassend wit kostuum staken.

De winnaar van ‘Word jij Amstellovitch?’ - de campagne waarmee Amstel met een knipoog verwijst naar Russische tycoons die topvoetbalclubs kopen alsof het warme broodjes zijn - en tien van zijn beste voetbalmaten wacht dit weekend een absolute VIP-behandeling. Met als absoluut hoogtepunt de voetbalklassieker Ajax-Feyenoord, die zij vanuit een speciaal ingerichte miljardairsskybox gaan bekijken.

Witte - die in het dagelijkse leven de kost verdient als Event Manager bij Party Company in Rosmalen - is dolgelukkig met zijn prijs, die hij won door de unieke actieverpakking van Amstel te kopen en de bijbehorende code in te voeren op Voetbal.nl. Hij werd vandaag op zijn werk volledig overrompeld en kan nog maar nauwelijks geloven dat hij voor enkele dagen in de huid kruipt van de decadente Amstellovitch. “Ik zal mijn rol van steenrijke zakenmagnaat vol overtuiging proberen te spelen en ik zie er enorm naar uit om me samen met mijn vrienden helmaal onder te laten dompelen in een wereld van luxe en weelde”, vertelt hij. “Klap op de vuurpijl is natuurlijk de wedstrijd Ajax-Feyenoord: de klassieker der klassiekers die voor ons, ongeacht de uitslag, een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn! We geven er zelfs Carnaval voor op!”

Eigen miljardairsskybox, limo en luxe overnachting
De winnaar van ‘Word jij Amstellovitch?’ krijgt op 2 en 3 februari een VIP-weekend aangeboden voor hemzelf en tien van zijn vrienden. Dan wordt de klassieker Ajax-Feyenoord gespeeld. Amstellovitch wordt samen met zijn voetbalmaten opgehaald in een Cadillac Escalades en vervoerd naar Hotel Krasnapolsky waar het het ‘elftal’ aan niets zal ontbreken. Uiteraard wordt er luxe gedineerd, waarna zij het Amsterdamse nachtleven verkennen. De volgende ochtend ontbijten zij in de bestuurskamer van Ajax en nemen hun intrek in een speciaal ingerichte miljardairsskybox. Hier bekijken zij - volledig verzorgd - de wedstrijd in gezelschap van een aantal prachtige dames en genieten zij van een privé-optreden. Maar dat is niet alles, want vlak voor de aftrap spreken oud-voetbalinternationals Simon Tahamata en Brian Roy de opstelling met hen door. Als ultiem hoogtepunt valt Amstellovitch aan het einde van de wedstrijd de eer ten deel op de middenstip van het voetbalveld van Amsterdam Arena de prijs voor de ‘Man of the match’ uit te reiken.

Unieke live uitzending via Tele2
Alle Amstel-drinkers die de actieverpakking van Amstel hebben gekocht of voor aanstaande zondag nog gaan kopen ontvangen sowieso een prachtige voetbalprijs. Amstel en Tele2 bieden hen namelijk na invoering van de code van de actieverpakking de mogelijkheid om de klassieker Ajax-Feyenoord live te volgen op hun computer. Voor deze grootschalige actie heeft Tele2 extra streamingscapaciteit ingekocht. Zo krijgen alle fans die niet Amstellovitch zijn geworden toch de gelegenheid dé klassieker van het Nederlandse voetbal live op het scherm te volgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Bommelio op 31 januari 2008 om 21:39
eeey eens vrouwen op voetbalplus

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!