Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles wil Gluscevic niet kwijt aan Sparta


31 januari 2008 - Sparta hoopt nog voor het sluiten van de transfermarkt, vanavond om middernacht, met Heracles Almelo tot een akkoord te komen over Igor Gluscevic, dat meldt VI op haar website. Een eerste bod van 150.000 euro werd door Heracles tot ontsteltenis van Gluscevic en Sparta afgewezen.

De 33-jarige aanvaller heeft in Almelo nog een contract tot en met het einde van het lopende seizoen. In Rotterdam ligt voor de aanvaller een contract klaar tot en met het seizoen 2009/2001. Naast een langere verbintenis is er nog een reden waarom Gluscevic de handelswijze van Heracles niet begrijpt.

Gluscevic is dit seizoen namelijk geen vaste waarde in het elftal van de club uit Almelo. Gluscevic is na de winterstop naar de bank verbannen door de komst van Gonzalo García-García en Srdjan Lakic als mede de nog altijd aanwezige Braziliaan Everton.

Aan de andere kant valt de actie van Heracles Almelo ook wel te begrijpen. De club verkoopt niet graag een speler aan een directe concurrent in de strijd tegen degradatie. Gluscevic hoopt nog altijd op een transfer waarmee hij zou worden herenigd met Foeke Booy die samen successen vierden bij FC Utrecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!