Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC klimt naar zesde plaats


1 februari 2008 - De opmars in Eredivisie van FC Twente is voorlopig gestuit. De ploeg van Fred Rutten verloor vanavond met 1-0 van NAC Breda, het was al weer de derde verliespartij op rij.

NAC Breda wipte door de zege zelfs over FC Twente heen, de ploeg van Ernie Brandts is door de overwinning nu terug te vinden op de zesde plaats. FC Twente trad aan zonder de geschorste Orlando Engelaar.

Het enige doelpunt van de avond werd gescoord vanaf de strafschopstip. Na 22 minuten was het Victor Sikora die doorbrak en gewillig neerging bij licht contact met Twente-doelman Sander Boschker. Patrick Zwaanswijk schoot de strafschop binnen. In het restant van het duel wist NAC Breda defensief een blok op te werken waar Twente eigenlijk nauwelijks doorkwam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!