Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lens bezorgt NEC drie punten


3 februari 2008 - Heracles Almelo was de betere ploeg, maar het was NEC dat de punten pakte. In het Polman Stadion wonnen de Nijmegenaren met 2-0 van Heracles, Jeremain Lens maakte beide doelpunten.

Heracles won de afgelopen drie thuisduels op rij maar moest zich vanavond met NEC op bezoek gewonnen geven. Het was Jeremain Lens, de afgelopen weken mikpunt van discussie, die het vertrouwen van trainer Mario Been terugbetaalde in twee doelpunten wat tot drie zeer belangrijke punten zou leiden.

Heracles had gewoon weg het betere spel maar zou niet tot scoren komen, mede door goed keeperswerk van Gabor Babos. Jeremain Lens zou zowel na een klein half uur spelen als ook na een uur spelen voor de doelpunten tekenen en daarmee NEC in iets wat rustiger vaarwaterr brengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!