Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen walst ook over Vitesse heen


3 februari 2008 - Opnieuw maakte SC Heerenveen een grootse indruk. In het Abe Lenstra Stadion won de ploeg van Gertjan Verbeek met maar liefst 7-0 van Vitesse. Opnieuw een grote zege van de Friezen in het eigen stadion.

Al na een kwartier spelen had Heerenveen een 2-0 voorsprong in handen. Miralem Sulejmani opende al na enkele minuten de score en niet veel later maakte Danijel Pranjic er 2-0 van. De wedstrijd leek daarmee in een vroeg stadium al gespeeld. Vitesse had kansen om terug te komen, zo was Sprockel dichtbij, maar uiteindelijk was het Heerenveen wat toch weer aan het langste eind trok.

In de vijftigste minuut kwam Heerenveen namelijk op een 3-0 voorsprong door een goal van Michael Bradley. In korte tijd liep men door treffers van Gianni Zuiverloon en Roy Beerens verder weg en had men een 5-0 te pakken. Door Beerens en Prager werd het in Heerenveen uiteindelijk zelfs nog 7-0 en wie had dat vantevoren kunnen denken, een werkelijke monsterscore.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!