Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax serveert Feyenoord af


4 februari 2008 - Feyenoord had vanmiddag in de Amsterdam ArenA werkelijk niets te zeggen. De ploeg van Bert van Marwijk werd op alle fronten door Ajax verslagen. Het mocht zelfs van geluk spreken dat Ajax met het benutten van de kansen behoorlijk faalde, zodoende bleef het bij slechts 3-0 voor de Amsterdammers.

Feyenoord had vanmiddag elf spelers met de Nederlandse nationaliteit op het veld staan. Dat was direct een van de weinige lichtpuntjes aan Rotterdamse kant die men kon opnoemen. Daarnaast was er Leroy Fer die als gelegenheidsrechtsback zich prima wist staande te houden.

Ajax was in de Amsterdam ArenA heer en meester. In de eerste minuut leek Ajax al op voorsprong te komen nadat Kevin Hofland tot tweemaal toe een bal niet goed wist weg te werken. Timmer hield Feyenoord toen nog op de been bij een inzet van Huntelaar, niet veel later was het wel raak. John Heitinga stuurde met een simpel schijnbeweging drie Feyenoorders het bos in en kon vrij inschieten. Op slag van rust kopte Huntelaar de 2-0 binnen.

Ook in de tweede helft had Feyenoord nauwelijks iets te vertellen. Ajax was overal de bovenliggende partij. Feyenoord mocht dan ook van geluk spreken dat alleen Huntelaar nog een keer wist te scoren. Door de nederlaag kan Feyenoord definitief worden geschrapt als titelkandidaat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!