Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB neemt Veendam drie punten af


5 februari 2008 - De KNVB heeft BV Veendam drie punten in mindering gebracht. Veendam moest de punten inleveren na een foutieve jaarrekening.

Bij de jaarrekening had Veendam de inkomsten uit de transfers van Marnix Kolder (naar FC Groningen) en Niek Loohuis (SC Heerenveen) geboekt onder de post sponsorinkomsten en dat is tegen de regels van de KNVB.

Aangezien Veendam afgelopen zomer ook al een waarschuwing had gekregen volgde nu de puntenaftrek. Door de drie punten in mindering zakt Veendam van de dertiende naar de veertiende plaats.

Inmiddels heeft AGOVV Apeldoorn drie punten in mindering gekregen. Evenals BV Veendam diende ook de club uit Gelderland een foutieve jaarrekening in.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!