Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC vaster op zesde plaats


6 februari 2008 - NAC Breda is wat vaster op de zesde plaats op de ranglijst gekomen. De ploeg van Ernie Brandts won vanavond met 1-0 het inhaalduel tegen Sparta op het Kasteel. Het verschil met nummer zeven FC Twente bedraagt maar liefst vijf punten.

Groots was het op Het Kasteel allerminst. Er waren in de eerste helft nauwelijks kansen waar te nemen, pas in de slotfase van die eerste helft werd er wat beter gevoetbald wat ook zou leiden tot enkele kleine kansjes.

In de tweede helft werd het weer wat beter. NAC Breda zou na 62 minuten spelen uiteindelijk op voorsprong komen door jongeling Fouad Ibabdelhay. Sparta werd wakker geschud en probeerde een gelijkmaker te forceren, tot echt grote kansen zou dat echter niet leiden op een mogelijkheid van Rose na.

NAC Breda zou het duel eindigden met een man minder. Acht minuten voor tijd werd Rogier Molhoek van het veld gestuurd. In de resterende minuten wist Sparta niet te profiteren van de man meer situatie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!