Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil door met Stekelenburg


20 februari 2008 - Ajax wil Maarten Stekelenburg graag langer aan de club binden. De 25-jarige doelman houdt de boot echter voorlopig af omdat hij zich wil concentreren op het verdere verloop van de competitie.

'Ik denk namelijk dat het kampioenschap nog niet beslist is en daarom wil ik al mijn energie gebruiken voor de laatste wedstrijden', aldus de internatinoal in de Voetbal International. 'Daarna zien we wel verder.'

In 2006 verlengde Stekelenburg zijn contract al tot en met de zomer van 2010. Ajax zou het contract nu verder willen opwaarderen en verlengen tot en met de zomer van 2013. Hiermee zou het voor Ajax ook eenvoudiger zijn om buitenlandse interesse af te slaan. Tottenham Hotspur zou serieus in de markt zijn.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!