Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Steen van Vogels naar Geinoord


25 februari 2008 - Dennis van der Steen verruilt komende zomer IJsselmeervogels voor Geinoord uit Nieuwegein. De 31-jarige middenvelder is bezig aan zijn vijfde seizoen bij IJsselmeervogels en werd in Spakenburg tweemaal kampioen.

Een opvallende overstap van Van der Steen, die ook dit seizoen een vaste waarde is in het elftal van de Vogels. Geinoord uit Nieuwegein is slechts een middenmotor in de Zaterdag Hoofdklasse B, waar IJsselmeervogels altijd in de top meedraait. Van der Steen speelde eerder voor Elinkwijk en Huizen.

Ondertussen heeft die andere club uit Spakenburg, Spakenburg, bekend gemaakt aan het einde van het seizoen afscheid te nemen van Taoufik Ameziane. De voormalig prof van AZ, Willem II en Queens Park Rangers heeft door blessures dit seizoen nog geen stempel kunnen drukken op het spel van de Blauwen. Spakenburg neemt ook afscheid van aanvaller Dennis van der Welle. Zowel Ameziane en Van der Welle kwamen aan het begin van het seizoen over van Hoek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!