Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Vloet als hoofd opleidingen


1 maart 2008 - Wiljan Vloet is in beeld bij PSV om de nieuwe hoofd opleidingen te worden. Momenteel bekleedt Edward Sturin deze functie nog maar die zal aan het einde van het huidige seizoen vertrekken.

Kees Ploegsma, zaakwaarnemer van Vloet, in De Telegraaf: "Wiljan staat inderdaad op een lijst. En dat zal geen lijst van een man of tien zijn. Wat ik van PSV heb begrepen zijn er twee of drie mogelijkheden." Volgens Ploegsma heeft Vloet wel oren naar de overgang. "Als PSV concreet wordt, is dat zéker een mogelijkheid die Wiljan zeer serieus neemt."

Vloet stopt na dit seizoen als trainer van ADO Den Haag. Eerder was Vloet werkzaam bij FC Den Bosch, Roda JC en Sparta Rotterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!