Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en VVV eens over Nordin Amrabat


1 maart 2008 - PSV heeft met VVV Venlo een akkoord bereikt over de overgang van Nordin Amrabat. Volgens De Telegraaf is PSV bereid om 2,3 miljoen euro neer te tellen voor de jeugdinternational, eenzelfde bedrag als wat SC Heerenveen heeft geboden.

"De clubs zijn eruit. Nordins vader en ik zullen binnenkort een gesprek aangaan om te kijken welke rol PSV voor hem in gedachten heeft", aldus Haatrecht tegenover De Telegraaf. "Nee, Nordin is daar zelf niet bij. Die blijft zich op het voetballen concentreren."

VVV Venlo wil ook snel zaken doen en dat vanwege een speciale clausule in het contract met Amrabat. Bij degradatie van VVV uit de Eredivisie kan de aanvaller immers voor slechts 175.000 euro vertrekken. VVV Venlo is nog in de strijd tegen degradatie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!