Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord eenvoudig voorbij VVV


16 maart 2008 - Zonder Roy Makaay wist Feyenoord in de eigen Kuip vrij eenvoudig af te rekenen met VVV Venlo. Met Michael Mols als aanvalsleider won de ploeg van Bert van Marwijk met 4-1.

Al na vijf minuten spelen mocht De Kuip voor de eerste maal deze avond juichen, het was Luigi Bruins die met een technisch hoogstandje op aangeven van Landzaat de score opende. VVV Venlo liet zich niet van de wijs brengen, via Honda kwam het na dertien minuten spelen op gelijke hoogte. De jonge Japanse middenvelder schoot raak uit een vrije trap.

Nog voor rust had Feyenoord een veilige voorsprong. Via een vrije trap van Giovanni van Bronckhorst werd het 2-1 en Michael Mols pikte op slag van rust eveneens zijn doelpuntje mee. Na rust probeerde VVV Venlo het nog wel en had het ook meer balbezit. Nuri Sahin gooide het duel met de 4-1 echter definitief op slot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!