Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gomes wil Oranje wereldkampioen maken


20 maart 2008 - Ook al is de kans uiterst klein dat Gomes daadwerkelijk voor het Nederlands Eftal kan gaan spelen, heeft de Braziliaanse doelman een aantal mensen op de zaak gezet om de mogelijkheden te bekijken. Gomes keepte al tien interlands voor de goddelijke kanaries.

,,Ik wil Nederland voor het eerst Wereldkampioen maken", aldus de 27-jarige doelman van PSV in Voetbal International. ,,We gaan het echt proberen. Ik wil Nederland voor het eerst wereldkampioen maken, als de bondscoach mij wil natuurlijk. Het is voor mij geen probleem te blijven totdat ik mijn paspoort heb."

,,Ik heb de ambitie een WK te spelen. Nederland is mijn tweede vaderland, met dit land identificeer ik me. Daarom sta ik open voor Holland", aldus Gomes. ,,Hierover heb ik lang nagedacht en veel gesprekken gevoerd met mijn familie, dit naar buiten brengen is niet zomaar iets uit de losse pols."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!