Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Heitinga naar Atletico Madrid


25 maart 2008 - John Heitinga vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ajax. De verdediger gaat zo goed als zeker Ajax verruilen voor het Spaanse Atletico Madrid dat bereid is de gelimiteerde transfersom in het contract van Heitinga te betalen. De afkoopsom bedraagt tien miljoen euro.

Heitinga heeft vanuit Spanje te horen gekregen dat Atletico dit bedrag gaat betalen. ,,Maar wij hebben officieel nog geen bevestiging dat ze dat ook gaan doen,'' reageert Ajax-directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad. ,,We wachten het af, zoals we dat al een tijdje doen.''

Atletico meldde zich al eerder in Amsterdam voor Heitinga. In de winterstop vond de 24-jarige verdediger het echter nog te vroeg om uit Amsterdam te vertrekken.,,De komst van Marco van Basten als nieuwe trainer speelt niet meer in mijn beslisssing. Ik heb zoveel trainers zien gaan en komen dat ik me daar niet meer door laten leiden,'' aldus Heitinga in het Algemeen Dagblad.

Ik zal Ajax ongelooflijk missen", aldus Heitinga in De Telegraaf. "Ik ben hier op mijn zevende, in de E2, ingestroomd, nadat ik voor mijn verjaardag een Ajax-training cadeau had gekregen. Dit is mijn tweede huis. Ik hoop, en verwacht, écht dat iedereen me deze transfer gunt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!