Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda wint met 2-1 in Groningen


6 april 2008 - NAC Breda blijft het uistekend doen in de Eredivisie. De ploeg van Ernie Brandts versloeg FC Groningen in de Euroborg met 2-1. Het was pas de derde keer in twintig jaar dat NAC Breda een uitduel in Groningen wist te winnen.

FC Groningen begon helemaal verkeerd aan het duel. Het leek wel of een aantal spelers er niet met hun hoofd bij waren. Na zeventien minuten spelen was het Ammi die de score opende, met dank aan een aantal ploeterende Groningen-spelers. Ook de 2-0 van Amoah vlak voor rust kwam voort uit slecht verdedigen, ditmaal zag Sankoh er niet goed uit.

Pas na rust ging FC Groningen voetballen. Al snel was daar de aansluitingstreffer van Lovre. Groningen was via Kolder en Lovre zelfs nog dichtbij de gelijkmaker. De paal en NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar stonden echter in de weg.

Door de overwinning is NAC Breda vrijwel zeker van een plaats in de top vijf. FC Groningen daarentegen heeft dat uitzicht verspeeld. De ploeg van Ron Jans is terug te vinden op een zevende plaats en lijkt dan ook te gaan ontbreken in de playoffs om een plaats in de voorronde van de Champions League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!