Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar schiet Ajax naar overwinning


6 april 2008 - Klaas Jan Huntelaar blijft maar scoren. Vanmiddag in het thuisduel tegen De Graafschap voegde de aanvaller maar liefst drie doelpunten toe aan zijn seizoenstotaal. Huntelaar staat nu op 32 competitiegoals in het lopende seizoen. Ajax won het treffen met De Graafschap met 4-1.

Al na negen minuten spelen stond Ajax op een 2-0 voorsprong. Huntelaar scoorde beide goals en met zijn eerste treffer maakte hij zijn entree in de club van honderd. Huntelaar heeft inmiddels honderd keer gescoord in de Eredivisie.

Tarvajärvi scoorde namens De Graafschap nog tegen, maar vlak voor rust was het opnieuw Huntelaar in de hoofdrol. De aanvaller tekende voor zijn derde treffer van de middag. Na rust zou Kenneth Perez de 4-1 eindstand op het bord zetten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!