Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Samuel Scheimann naar FC Den Bosch


10 april 2008 - Samuel Scheimann speelt komend seizoen voor FC Den Bosch. De 20-jarige linkspoot komt over van Kozakken Boys. Scheimann was al enige tijd op proef bij FC Den Bosch nadat een stage bij Ajax hem geen contract opleverde.

De linkspoot viel op in het KNVB Bekerduel tussen Kozakken Boys en Ajax. Scheimann werd door verschillende profclubs uitgenodigd voor een stage, zelfs door Ajax. Bij FC Den Bosch tekende Scheimann nu een contract voor een seizoen met een optie voor nog eens twee jaar.

Scheimann bezit zowel de Israëlische als de Nederlandse nationaliteit. Lange tijd speelde Scheimann in de jeugd van Feyenoord. Via NAC Breda belandde de speler uiteindelijk bij de amateurs van Kozakken Boys.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!