Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Loopbaan Ger Senden voorbij


13 april 2008 - Er is een einde gekomen aan de loopbaan van Ger Senden. De rechtsback groeide de afgelopen seizoenen uit tot mister Roda JC en speelde ruim 400 duels voor de Limburgse club.

Senden mocht in de Limburgse derby tegen VVV Venlo enkele minuten voor tijd invallen. In blessuretijd kreeg hij zijn publiekswissel. Onder luid applaus ging Senden voor de laatste keer naar de kant bij een wedstrijd van het eerste elftal van Roda JC.

Na afloop van Roda JC - VVV Venlo volgde nog een afscheidswedstrijd. Vele voormalig teamgenoten wisten hun weg naar Kerkrade te vinden waaronder ook Babangida, Zafarin, Kalac, Vrede en De Kock.

In 1989 maakte Senden zijn debuut in het betaald voetbal voor Roda JC. Na 409 competitieduels vindt de 36-jarige verdediger het genoeg. Senden won met Roda JC tweemaal de beker.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!