Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Janssen voor vier jaar naar Twente


15 april 2008 - Theo Janssen verruilt komende zomer Vitesse definitief voor FC Twente. De 26-jarige middenvelder zal vandaag door de club uit Enschede worden gepresenteerd aan de media en haar eigen fans. Janssen zal in het Arke Stadion een contract voor vier seizoenen tekenen.

FC Twente en Vitesse werden het onlangs eens over een transfersom van 1,5 miljoen euro. Sinds 1998 behoorde Janssen tot de selectie van Vitesse, enkel in het seizoen 2003-2004 speelde hij elder. Janssen speelde dat seizoen in de Belgische competitie voor KRC Genk.

Janssen stond de afgelopen jaren in de belangstelling van een groot aantal clubs. Concreet werd de interesse echter nooit. Nu mag Janssen zijn belofte gaan inlossen bij FC Twente. Theo Janssen speelde tweemaal in het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!