Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Sulejmani en Koevermans


17 april 2008 - Na Karim El Ahmadi heeft Feyenoord nu de zinnen gezet op Danny Koevermans (PSV) en Miralem Sulejmani (SC Heerenveen). De tijd dat Feyenoord zaken moest doen op de transfermarkt zonder veel geld lijkt inmiddels voorbij.

Feyenoord onderzoekt de mogelijkheden om Miralem Sulejmani bij SC Heerenveen los te weken. Het grote voordeel van Feyenoord is dat Gert Jan Verbeek komend seizoen de scepter over de selectie van de Rotterdammers zwaait. Onder Verbeek was het Sulejmani die zich juist manifesteerde bij Heerenveen. Volgens het Algemeen Dagblad denkt Heerenveen minimaal tien miljoen euro te kunnen ontvangen voor Sulejmani.

Een andere optie is Danny Koevermans. De aanvaller bleek afgelopen zomer financieel nog niet haalbaar. Feyenoord wil nu een nieuwe poging wagen. Koevermans heeft altijd gesteld graag nog een keer in De Kuip te willen spelen als speler van Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!