Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen biedt miljoenen op Emnes


18 april 2008 - SC Heerenveen heeft miljoenen over om Marvin Emnes los te weken bij Sparta. Indien Sparta het bod daadwerkelijk zal accepteren wordt het de grootste transfer in de clubgeschiedenis van de Rotterdammers.

Sparta heeft nog de hoop de clubtopscorer met acht doelpunten te kunnen behouden. Niet voor niets ontving de jeugdinternational een verbeterde contractaanbieding. Emnes lijkt echter bij voorbaat uit het Kasteel te vertrekken.

SC Heerenveen heeft immers een bod tussen de drie en vier miljoen euro gedaan. Topclubs uit binnen- en buitenland zouden mogelijk op korte termijn ook met een bod komen. Sparta heeft bij Heerenveen om bedenktijd gevraagd in de hoop op een beter bod ondanks dat de Rotterdammers en Friezen een samenwerkingsverband hebben.

Overigens is Emnes niet de enige Spartaan die de nodige belangstelling trekt. Dele Adeleye maakte afgelopen weekend een grootse indruk op scouts van Engelse clubs door Sulejmani uit te schakelen. De Nigeriaanse verdediger zal komend weekend bij AZ-Sparta opnieuw worden bekeken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!