Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nog altijd geen club voor Brandts


18 april 2008 - Ernie Brandts levert een uitstekende prestatie dit seizoen met NAC Breda. De oefenmeester is zeker van de derde plaats op de ranglijst. Zaakwaarnemer Kees Ploegsma vindt het dan ook uiterst opmerkelijk dat er nog geen concrete belangstelling voor de trainer is.

Brandts werd nog niet door een club uitgenodigd voor een gesprek. 'Ik heb er eigenlijk geen verklaring voor. Toch verwacht ik dat Ernie uiteindelijk wel een nieuwe club vindt', aldus Ploegsma in BN/De Stem.

Ondanks de goede prestaties neemt NAC Breda aan het einde van het lopende seizoen afscheid van Brandts. De clubleiding wil attractiever voetbal spelen en trok inmdidels Robert Maaskant (MVV) als trainer aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!