Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior degradeert uit Eredivisie


20 april 2008 - Excelsior speelt volgend seizoen weer in de Jupiler League. De Kralingers verloren vandaag op bezoek bij SC Heerenveen met 5-0 en aangezien concurrent VVV Venlo wel wist te winnen, kwam Excelsior op de achttiende plaats van de ranglijst. Na een verblijf van twee seizoenen in de Eredivisie is het weer voorbij voor Excelsior.

Beide teams hadden vandaag de nodige belangen. Excelsior moest winnen om alles in eigen hand te houden maar dat was ook zeker voor SC Heerenveen het geval. De Friezen waren bij een overwinning zeker van playoffs om een plaats in de voorronde van de Champions League.

Heerenveen had vanmiddag geen kind aan Excelsior. Al na acht minuten opende Gerald Sibon de score. Op slag van rust werd het door Sulejmani 2-0. Na rust ging Heerenveen door. Een eigen doelpunt van Bandjar betekende de 3-0 en via Roorda en Sibon zou de 5-0 eindstand op het bord komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!