Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV opnieuw kampioen van Nederland


20 april 2008 - PSV is voor de vierde keer op rij kampioen van Nederland. De ploeg van Sef Vergoossen had vanmiddag in Arnhem aan een punt genoeg. PSV won door een doelpunt van Danko Lazovic echter met 1-0.

Groot feest in Eindhoven. Opnieuw ook bijzonder. Op de laatste speeldag van de competitie wist PSV de titel veilig te stellen. Zeker voor Danny Koevermans was de ontlading groot. Vorig jaar greep Koevermans naast alle hoofdprijzen maar nu had hij die schaal toch echt in zijn handen.

PSV begon zeer nerveus aan het duel. Het spel was rommelig maar Vitesse wist hier niet goed mee om te gaan. Santi Kolk was even gevaarlijk maar zijn inzet ging over het doel van Heurelho Gomes. De ruststand in Arnhem zou 0-0 zijn en daarmee was PSV virtueel kampioen.

Danko Lazovic, die de lichtgekwetste Koevermans in de rust had vervangen, was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Vlak na rust kwam Jefferson Farfan op de rechterflank door en aangeven op de totaal vrijstaande Danko Lazovic. 1-0 voor PSV. In het restant van het duel controleerde PSV de wedstrijd en kwam de zege niet meer in gevaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!